Omgeving

Zwaluwhoeve

Heerlijk een dagje relaxen in wellnessresort de Zwaluwhoeve. Dit bekende resort kent vele verschillende relaxmogelijkheden van beauty arrangementen tot een lekker dagje sauna. Daarnaast is het mogelijk om ook de inwendige mens te verwennen met uitgebreide gastronomische arrangementen. Dit complex ligt op ongeveer 1 kilometer van Teuni’s Thee Tuin.

Kasteel de Essenburgh

Ongetwijfeld het mooiste plekje in de nabije omgeving. Dit kasteel dat dateert uit 1652 fungeert tegenwoordig als hotel en als trouwlocatie. Als u van prachtige natuur, historische alure en vooral rust houdt dan raden wij u aan om het landgoed “De Essenburgh” eens te bezoeken. Onze Theetuin ligt op een kleine kilometer afstand dus de afstand hoeft een bezoek niet te beletten.

Zandverstuiving

Dit unieke stukje natuur op de Veluwe is zeker een bezoekje waard. Enkele jaren geleden is rondom de zandverstuiving “Beekhuizerzand” een prachtig glooiend fietspad aangelegd. Lekker fietsen en genieten van de natuur. Op deze plek kan het nog. De zandverstuiving ligt op ongeveer 3 kilometer van onze Theetuin. Wij wijzen u graag de weg!