Bed & Breakfast

Naast heerlijk relaxen in onze theetuin is het ook mogelijk om te overnachten. We hebben een Bed & Breakfast gelegenheid tot 4 personen. Hierin zal het u aan niets ontbreken. Een heerlijke overnachting in een inspirerende landelijke omgeving. En wat dacht u van onze ontbijtservice. Wij verzorgen een vers gebakken broodje met een lekker zachtgekookt eitje. Een beter begin van de dag kun je je niet wensen.

Living

De ruime living heeft een tweepersoonsbed en is een ruimte waar u lekker kunt relaxen. Het is bovendien een zeer rustige ruimte waar u zich even los kunt maken van het jachtige alledaagse leven.

Slaapkamer

In de slaapkamer is nog ruimte voor twee personen. Een comfortabel bed en een ruimte geheel in “koeienstijl”. U verblijft tenslotte op het platte land.

Doucheruimte

De doucheruimte is zeer netjes en schoon. Even lekker opfrissen na een heerlijke fietstocht of bijkomen van een relaxte wandeltocht. Met een heerlijke verkwikkende douche komt u weer helemaal bij. En na deze opfrisbeurt, snel een lekker kopje koffie of thee in onze theetuin!

Breakfast

Ons ontbijt is onovertroffen. Laat u verrassen door al het lekkers, uiteraard heerlijk vers! Knapperige broodjes, een zachtgekookt eitje, verse jus d’orange en natuurlijk een lekker vers gezet bakje koffie of thee. Als dat geen goed begin van de dag is!